اخبار و مطالب
محتواهایی مفید و خواندنی در زمینه وب، سئو و گوگل
محتواهایی مفید و خواندنی در زمینه وب، سئو و گوگل
با اجرای بهینهسازیهای سئو On-Page، شما میتوانید سایت خود را به یک ساختار بهتر و محتوای با کیفیت تبدیل کنید که در نهایت به جذب ترافیک و بازدیدکنندگان بیشتر و بهبود رتبه سایت شما در نتایج جستجوی گوگل منجر خواهد شد. در این مقاله قصد داریم بیشتر درمورد سئو On-page صحبت کنیم با ما همراه باشید.
سئو On-page به تمام تغییراتی گفته میشود که شما در سایت خود اعمال میکنید تا رتبه و ترافیک سایت شما بهبود یابد. این شامل بهینه سازی محتوا، استفاده از کلمات کلیدی، ساختار بندی صفحات، ایجاد لینک داخلی و بهبود سرعت بارگیری صفحات است. انجام این کارها به شما کمک میکند تا سایت شما برای موتورهای جستجو بهتر قابل فهرستبندی (Index) باشد و در نتیجه با استفاده از سئو On-Page بهترین ارزشها برای محتوای سایت شما فراهم میشود که به جذب بازدیدکنندگان بیشتری و افزایش ترافیک سایت شما کمک میکند.
فاکتورهای که میتوانند در بهبود سئو آن پیج موثر باشند عبارتند از:
عنوان صفحه یکی از عوامل مهم در سئو داخلی است که برای بهبود رتبه صفحه در نتایج جستجوی گوگل بسیار مهم است. عنوان صفحه باید شامل کلمات کلیدی اصلی صفحه باشد و به صورت دقیق و واضح توضیح دهد که صفحه در مورد چه موضوعی است.
برای مثال، فرض کنید شما یک سایت برای فروش لباس طراحی کردهاید و یک صفحه به نام “لباس مجلسی زنانه” دارید. در این صورت، عنوان صفحه باید شامل کلمات کلیدی “لباس مجلسی زنانه” باشد تا به صورت واضح به کاربران و موتورهای جستجوی گوگل نشان داده شود که این صفحه در مورد چه موضوعی است.
همچنین، عنوان صفحه باید مخاطبان را جذب کند و توجه آنها را به خود جلب کند. به همین دلیل، استفاده از کلمات جذاب، محتوای رو به رشد و روشن، یا عناوین خلاق و جذاب میتواند به بهبود CTR و رتبه صفحه شما کمک کند.
توضیحات متا یا Meta Description یک بخش از کد HTML هر صفحه وب است که توصیف کوتاهی از محتوای صفحه را در اختیار موتورهای جستجو قرار میدهد. توضیحات متا در سئو داخلی، مهمترین عامل استفاده از آن، بهینهسازی و توصیف کامل و صحیح صفحه به منظور جذب کاربران بهتر و بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو است.
استفاده از توضیحات متا درست و بهینه شده میتواند به موارد زیر کمک کند:
جذب کاربران: توضیحات متا میتواند به کاربران کمک کند تا درک بهتری از محتوای صفحه داشته باشند و در نتیجه باعث جذب کاربران بیشتر شوند.
افزایش نرخ کلیک: توضیحات متا در نتایج جستجو نمایش داده میشوند و در صورتی که توصیف جذاب و متناسب با عنوان صفحه باشند، نرخ کلیک بر روی سایت شما افزایش مییابد.
بهبود رتبه سایت: استفاده از توضیحات متا به درک بهتر محتوای صفحه توسط موتورهای جستجو کمک میکند و در نتیجه بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو ایجاد میشود.
بنابراین، استفاده بهینه و صحیح از توضیحات متا در سئو آن پیج میتواند به بهبود رتبه سایت شما و جذب کاربران بیشتر کمک کند.
تگ های هدینگ (Heading tags) مانند H1، H2، H3 و غیره، برای ساختاردهی مطالب و نشان دادن اولویت بخشهای مختلف متن در صفحات وب استفاده می شوند.
استفاده درست از تگ های هدینگ در سئو On-page بهبود قابل توجهی در سئو صفحه وب ایجاد می کند. برای بهبود سئو با استفاده از تگ های هدینگ، بهتر است از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع صفحه در آنها استفاده شود و موارد زیر را رعایت کرد:
با استفاده از تگ های هدینگ درست، صفحات وب قابل فهمتر و ساختاردهی شده تر به نظر می رسند و به کاربران و موتورهای جستجو کمک می کنند تا محتوای صفحه را بهتر درک کنند.
بهینه سازی محتوا یکی از مهمترین عوامل در سئو آن پیج است که بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو را ایجاد می کند. در این روش، باید محتوای سایت شما را به گونه ای بهبود داد که شامل موارد زیر باشد:
الگوریتم E-A-T یک الگوریتم سئو است که توسط گوگل برای ارزیابی کیفیت و اعتبار صفحات وب ایجاد شده است. E-A-T مخفف ، Authoritativeness ،Trustworthiness و Expertise است که به مجموعه ای از معیارهایی اشاره دارد که به رتبهبندی صفحات در موتورهای جستجو کمک می کنند.
Expertise به معنی تخصص و مهارت در زمینه موضوعات مربوط به صفحه است. Authoritativeness به معنی قدرت و اعتبار در زمینه صفحه مورد نظر است. Trustworthiness به معنی اعتماد و اطمینان از محتوای صفحه است.
برای بهینه سازی صفحات وب خود برای الگوریتم E-A-T، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:
ارائه محتوای بیشتر و با کیفیت: برای بهبود تخصص خود در زمینه صفحه، بهتر است محتوای بیشتر و با کیفیتی در مورد موضوع صفحه ارائه دهید.
ایجاد لینک های اعتباری: برای بهبود اعتبار و قدرت صفحه، بهتر است لینک های اعتباری به صفحه خود ایجاد کنید.
استفاده از منابع معتبر: استفاده از منابع معتبر در مورد موضوع صفحه، بهبود اعتماد و اطمینان مخاطبان به صفحه شما را افزایش می دهد.
ارائه اطلاعات تماس: ارائه اطلاعات تماس به شکل دقیق و کامل، بهبود قدرت و اعتماد به صفحه شما را افزایش می دهد.
ایجاد صفحات درباره ما و تماس با ما: ایجاد صفحات “درباره ما” و “تماس با ما” به مخاطبان اعتماد و اطمینان بیشتری به صفحه شما می دهد.
استفاده از کلمات کلیدی در سئو آن پیج یکی از عوامل مهم در بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو است. در این راستا، باید از کلمات کلیدی مناسب و به میزان مناسبی در محتوای سایت استفاده شود. در ادامه روشهایی برای بهینهسازی استفاده از کلمات کلیدی در سئو آن پیج آورده شده است:
ساختار URL در سئوOn Page به معنای طراحی و ساختاردهی آدرس های صفحات وبسایت است. ساختار URL اگر به درستی طراحی شود، به کاربران و موتورهای جستجو کمک می کند تا به راحتی درک کنند که هر صفحه چه محتوایی دارد و این بهبود قابل توجهی در سئو سایت دارد.
برای بهینه سازی ساختار URL در سئو On Page، می توانید به موارد زیر توجه کنید:
1- استفاده از کلمات کلیدی: در طراحی آدرس های صفحات، از کلمات کلیدی مرتبط با محتوای صفحه استفاده کنید. به عنوان مثال، برای صفحه محصولات پوشاک زنانه، می توانید از آدرس زیر استفاده کنید:
example.com/pushak-zanane/mahsulat
2- استفاده از ساختار سلسله مراتبی: در طراحی آدرس های صفحات، از ساختار سلسله مراتبی استفاده کنید تا بهترین ساختار برای نام گذاری صفحات را ایجاد کنید. به عنوان مثال، برای صفحه محصولات پوشاک زنانه، می توانید از آدرس زیر استفاده کنید:
example.com/pushak/zanane/mahsulat
3- استفاده از علامت خط تیره: در طراحی آدرس های صفحات، از علامت خط تیره (-) برای جداسازی کلمات کلیدی استفاده کنید؛ این کار به موتورهای جستجو کمک می کند تا بهتر محتوای صفحه را درک کنند.
4- استفاده از آدرس های کوتاه: در طراحی آدرس های صفحات، از آدرس های کوتاه و ساده استفاده کنید. این کار به کاربران کمک می کند تا به راحتی آدرس صفحه را به خاطر بسپارند و از آن استفاده کنند.
سرعت بارگزاری صفحه به عنوان یکی از عوامل مهم در سئو On page وب سایت شناخته میشود. بارگزاری سریع صفحه باعث بهبود تجربه کاربری و کاهش نرخ پرش (bounce rate) میشود و در نتیجه بهبود رتبه و سئوی وب سایت را در موتورهای جستجویی میآورد. برای بهبود سرعت بارگزاری صفحه، میتوان از روشهای زیر استفاده کرد:
با انجام این روشها میتوان سرعت بارگزاری صفحه وب سایت را بهبود بخشید و در نتیجه سئوی سایت را بهبود داد.
بهینه سازی تصاویر یکی از موارد مهم در سئو داخلی و بهبود سرعت بارگذاری صفحه است. برای بهینه سازی تصاویر در سئو داخلی، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
فشرده سازی تصاویر: استفاده از تصاویر با حجم بالا میتواند سبب کاهش سرعت بارگذاری صفحه شود. بنابراین برای بهینه سازی تصاویر در سئو On page باید تصاویر را با کیفیت بالا و حجم کمتری ذخیره کرد.
استفاده از فرمتهای متناسب: استفاده از فرمتهای تصویری مانند JPEG، PNG و SVG برای تصاویر، میتواند باعث بهبود سرعت بارگذاری صفحه شود.
نامگذاری مناسب تصاویر: نامگذاری مناسب تصاویر با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با صفحه و توضیح دهنده محتوای تصویر، به کاربر و موتورهای جستجو کمک میکند تا بهتر درک کنند که تصویر درباره چه موضوعی است.
استفاده از تگ alt: استفاده از تگ alt در تصاویر، به کاربران با مشکل دیداری کمک میکند تا متوجه محتوای تصویر شوند و همچنین به موتورهای جستجو کمک میکند تا درک بهتری از محتوای صفحه پیدا کنند.
بهینهسازی کد یکی از موارد مهم در سئو On page سایت است. در این بخش از سئو، بهبود سرعت بارگیری صفحات و ساختار کد مناسب، از اهمیت بالایی برخوردارند.
برای بهینهسازی کد در سئو On page، میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید:
بهینه سازی موبایل در سئو داخلی، به معنای بهبود تجربه کاربری کاربرانی است که از دستگاه های موبایل و تبلت برای مشاهده صفحات وب استفاده می کنند. با توجه به اینکه تعداد کاربران موبایل در حال افزایش است، بهینه سازی موبایل به عنوان یک اصل اساسی در سئو داخلی به شمار میرود. این بهینه سازی شامل چندین عنصر است که به طور کلی بهبود سرعت بارگذاری صفحات وب، ارائه طراحی ریسپانسیو، بهینه سازی محتوا و کاهش میزان پسزمینه وب سایت میشود.
اصول بهینه سازی موبایل شامل کاهش حجم فایل هایی مانند تصاویر و فایلهای CSS و JavaScript، بهینه سازی طرح بندی صفحه به گونهای که روی دستگاههای موبایل مناسب باشد، کاهش تعداد درخواستهای HTTP و بهینه سازی منابع برای دستگاههای موبایل است.
در کل، بهینه سازی موبایل یک اصل اساسی در سئو On page است که بهبود تجربه کاربری کاربران موبایل را بهبود میبخشد و در نتیجه به افزایش بازدید و کاهش نرخ پرش (بازدید صفحه و خروج) منجر میشود.
طراحی ریسپانسیو در سئو داخلی به معنای طراحی وبسایت به گونهای است که بتواند در تمامی اندازههای صفحه نمایش، از جمله لپ تاپ، تبلت و تلفن همراه به خوبی نمایش داده شود. این روش طراحی وبسایت به دلیل اینکه برای کاربران تجربه کاربری بهتری ایجاد میکند، بهینه سازی موبایل در سئو داخلی بسیار مهم است.
با توجه به اینکه گوگل در الگوریتم سئو خود، به بهینه سازی موبایل توجه زیادی دارد، ارائه وبسایتی با طراحی ریسپانسیو، میتواند به بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو کمک کند. برای بهینه سازی موبایل در سئو On-page، لازم است که وبسایت شما با استفاده از روش طراحی ریسپانسیو به گونهای باشد که بتواند به صورت بهینه در تمامی دستگاههای موبایل و تبلت نمایش داده شود. همچنین برای بهبود سرعت بارگزاری وبسایت، میتوانید از تصاویر با حجم کم و بهینه استفاده کنید و از کدهای جاوااسکریپت و CSS بهینه شده استفاده کنید.
بهینهسازی سئو On Page بسیاری از مزایایی را برای وبسایت شما فراهم میکند که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
عدم بهینهسازی سئو On Page میتواند به تعداد زیادی معایب منجر شود. در زیر به برخی از این معایب اشاره شده است:
به طور کلی، عدم بهینهسازی سئو On-Page میتواند تاثیرات منفی زیادی بر روی کسب و کار شما داشته باشد.پس باید توجه داشت که سئو آن پیج در روند کار بسیار مهم است.
سئو آن پیج یکی از مهمترین عوامل بهینهسازی سایت است و باید در همه مراحل طراحی و توسعه سایت در نظر گرفته شود. اما به طور کلی، بهترین زمان برای شروع بهینهسازی سئو داخلی پس از طراحی و ساختاردهی سایت و قبل از انتشار محتوا است. با این کار، میتوانید مشکلات فنی و ساختاری سایت را شناسایی کرده و آنها را برطرف کنید، کلیدواژههای مناسب را برای هر صفحه انتخاب کنید و ساختار صفحات خود را به صورت بهینه تنظیم کنید. همچنین، در هر بار بهروزرسانی محتوای سایت، باید سئو آن پیج را بهروزرسانی کرد تا به روز باشد و باعث بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو شود.
استفاده از لینک های داخلی در سئو داخلی به منظور افزایش رتبه وب سایت در موتورهای جستجو و بهبود تجربه کاربری می باشد. لینک های داخلی به معنای لینک هایی هستند که در صفحات داخلی یک وب سایت قرار دارند و به صفحات دیگر از همان سایت اشاره می کنند. برای بهبود سئو داخلی وب سایت، استفاده از لینک های داخلی به صورت منظم و با رعایت استانداردهای سئو، بسیار موثر است.
در استفاده از لینک های داخلی، بهتر است از متن انکر مناسبی استفاده کنید که به وضوح نشان دهد به کدام صفحه داخلی اشاره می کند. همچنین، تعداد لینک های داخلی را باید با دقت کنترل کرد تا از ایجاد اشباع در صفحه و ناهماهنگی در ساختار وب سایت جلوگیری شود. همچنین، بهتر است از لینک های داخلی در متن های مربوطه و با محتوای مرتبط استفاده شود تا برای کاربران و موتورهای جستجو مفید واقع شوند.
برای ارزیابی سئو داخلی صفحات وب سایت، میتوان از ابزارهای آنالیز سئو داخلی استفاده کرد. این ابزارها با تحلیل مشخصات صفحات، نقاط ضعف و قوت هر صفحه را شناسایی کرده و پیشنهاداتی برای بهبود سئو آنها ارائه میدهند.
بعضی از ابزارهای آنالیز سئو داخلی که در این زمینه معروف هستند عبارتند از:
در نتیجه با استفاده از راهکارهای مناسب سئو داخلی، میتوان بهبود قابل ملاحظهای در رتبهبندی سایت خود در موتورهای جستجو داشت و بهترین تجربه ممکن را برای بازدیدکنندگان سایت فراهم کرد.
سئو On-Page بخش مهمی از استراتژی سئو محسوب میشود و بهبود آن باعث افزایش محتوا و اهمیت صفحات در موتورهای جستجو میشود. با بهبود عوامل On-Page مثل عنوان صفحه، متن، محتوای تصویری و ویدئویی، ساختار بندی صفحه و غیره، میتوان بهبود رتبه صفحه در نتایج جستجوی موتورهای جستجویی را تجربه کرد. از این رو، سئو On-Page به عنوان یک راهکار موثر برای جذب ترافیک به صفحات وب و افزایش موثر در طولانی مدت، بسیار مهم است. همچنین بهبود عوامل On-Page میتواند تجربه کاربری کاربران را بهبود بخشیده و باعث افزایش مدت بازدید آنها از صفحات وب شود.
سئو On Page به بهینهسازی محتوا و ساختار داخلی یک وبسایت اشاره دارد که توسط صاحب وبسایت انجام میشود. این بهینهسازی شامل بهینهسازی کلمات کلیدی، سرعت بارگزاری صفحه، استفاده از عناوین و تگها، بهینهسازی تصاویر و ساختار URL و … است.
اما سئو Off-Page به بهینهسازی عوامل بیرونی وبسایت اشاره دارد. برای مثال، لینک بیلدینگ یا لینک سازی از سایر وبسایتها به وبسایت شما، بهینهسازی شبکههای اجتماعی، بهینهسازی محتوای دیگر وبسایتها برای ارجاع به وبسایت شما، و …
میتوانید چند کلمه کلیدی در یک صفحه داشته باشید، اما باید به این نکته توجه کنید که اگر کلمات کلیدی شما زیاد باشد، احتمالاً توانایی رتبه بندی بالا برای هیچ یک از آنها را ندارید. بهترین روش این است که به چند کلمه کلیدی اصلی تمرکز کنید که مرتبط با محتوای صفحه باشند و تعداد آنها را کاهش دهید. بعلاوه، باید مطمئن شوید که کلمات کلیدی شما به طور طبیعی و به صورت معقول در متن صفحه و عناصر دیگر مانند عنوان و توضیحات استفاده شوند و به کاربران اطلاعات مفیدی را در ارتباط با محتوای صفحه ارائه دهند.
سئو کلاه خاکستری یا Grey Hat SEO یک روش بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) است که بخشی از آن سیاه و بخشی دیگر آن سفید است. به این معنی که از روشهای مجاز سئو استفاده میکند، اما در عین حال ممکن است برخی از روشهای نامناسب و نا متعارف را نیز انجام دهد.
روشهای مجاز سئو عبارتند از:
اما در روشهای نامشروع سئو ممکن است شامل این موارد باشند:
در کل، سئو کلاه خاکستری یک روش متوسط بین سئو سیاه و سفید است که بیشتر فعالان حوزه سئو در حال حاضر از این روش پیروی می کنند؛ با این حال ممکن است برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو موثر باشد، اما همچنین ممکن است منجر به پنالتی گوگل شود و باعث کاهش رتبه سایت در نتایج جستجوی آن شود.
درحال حاضر بابک بنیادی یک از معروفترین دوره های سئو کلاه خاکستری را دارد که دارای کیفیت بسیار بالایی است و گذراندن دوره ” استادی سئو کلاه خاکستری” به همه علاقمندان سئو توصیه می شود.
کلوکینگ (Cloaking) یکی از تکنیکهای سیاه سئو (Black Hat SEO) است که برای فریب موتورهای جستجو به کار میرود. این تکنیک با استفاده از یک الگوریتم پیچیده، به کاربران و موتورهای جستجو نمایش میدهد که دو محتوای متفاوت در دسترس هستند، در حالی که در واقع صفحاتی که برای موتورهای جستجو به نمایش در میآیند، با صفحاتی که برای کاربران به نمایش در میآیند، متفاوت هستند.
در واقع در کلوکینگ، به دو نوع محتوای متفاوت دسترسی داده میشود؛ یکی برای موتورهای جستجو و دیگری برای کاربران عادی. این محتوای متفاوت ممکن است شامل کلمات کلیدی مخفی، صفحات وب مخفی، محتوای غیر قابل دسترسی و یا تبلیغات تقلبی باشد.
هدف اصلی کلوکینگ، بهبود رتبه یا Rank صفحه وب در موتورهای جستجو با استفاده از کلمات کلیدی مخفی و کاهش بازگشتی کاربران به دلیل نامناسب بودن محتوای صفحه میباشد. با این حال، استفاده از کلوکینگ در مقابل قوانین جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجوی بزرگ، غیرقانونی است و ممکن است به شدت تاثیر منفی بر روی رتبه صفحات شما داشته باشد و در نتیجه برای بهبود رتبه وبسایت شما، ضرر و زیان بیشتری به دنبال داشته باشد. بهترین روش برای بهبود رتبه وبسایت شما، استفاده از روشهای سفید سئو (White Hat SEO) و نهایتا روش های کلاه خاکستری (Gray Hat SEO) ایمن و رعایت قوانین جستجوگرهاست.
به گفته بخش اسپم گوگل این روش توسط گوگل براحتی پیدا می شود(اگر کلوکینگ شما ساده باشد.)
به منظور آشنایی بیشتر با کلوکینگ در سئو ، مثال زیر را می توان توصیف کرد:
ما محتوای سئو شده خود برای بات گوگل Googlebot با هدف تکرار مکررات کلمه کلیدی یا کیورد استافینگ(Keyword stuffing) نشان می دهیم ، اما برای کاربر یک محتوا سئو شده کاملا انسانی نشان می دهیم.
کلوکینگ در seo یکی از تکنیک های کلاه سیاه سئو می باشد ، پیشنهاد می شود این تکنیک را در سایت واقعی خود تست نکنید ، گوگل با الگوریتم های پیشرفته خود می تواند با ارسال
درخواست با UserAgent های مختلف ، دو نسخه یا حتی نسخه های بیشتر محتوا و سند وب شما را Extract کند،کلوکینگ روشی هست که توسط وبسمترهای بزرگی استفاده می شود
اما با روش های مخلتف.
در این مطلب گلدلینک یکی از روش های کلاه سیاه را بطور کامل برای شما توصیف کرد،استفاده از کلوکینگ اگر اطلاعات میزان پیچیدگی الگوریتم مورد استفاده شده داخل روش کلوکلینگ شما
پیچیده باشد احتمال اینکه گوگل تشخیص و ردیابی نکند زیاد است.
یکی از عناصر مهم سئو در وبسایت ها متا دیسکریپشن یا توضیحات متا است. که این عنصر متا داده هایی است که در بخش هدر (header) یک صفحه وب قرار میگیرد و معمولاً شامل توصیف کوتاهی از محتوای صفحه است. توضیحات متا به موتورهای جستجو اطلاعاتی درباره صفحه ارائه میدهد و برای کاربران نیز به عنوان یکی از عوامل تصمیمگیری برای بازدید از صفحات وب مورد استفاده قرار میگیرد.
مهمترین نقش توضیحات متا در بهبود سئو و ترافیک وب سایت، جلب توجه کاربران به محتوای صفحه و جلب کلیک آنها بر روی لینک وب سایت شما در نتایج جستجو است. با استفاده از توضیحات متا، شما میتوانید به موتورهای جستجو و کاربران نشان دهید که صفحه شما چه محتوایی دارد و در این راستا، با انتخاب عبارات کلیدی مرتبط و جذاب در متن توضیحات متا، میتوانید جذابیت و جلب توجه بیشتری به صفحه خود داشته باشید.
به طور کلی، استفاده صحیح از متا دیسکریپشن (Meta Description) میتواند در بهبود سئو و جذب ترافیک وب سایت شما نقش مهمی ایفا کند.
رعایت چند مورد مهم در تعیین متا تگ دیسکریپشن میتواند به بهبود سئو و ترافیک وب سایت کمک کند. بهترین روشهای تعیین متا دیسکریپشن موثر برای سئو سایت عبارتند از:
تعیین متا دیسکریپشن با توجه به محتوای صفحه و کلمات کلیدی مهم و با توجه به معیارهای موتورهای جستجو، میتواند به بهبود سئو و ترافیک وب سایت کمک کند.
در نوشتن متا دیسکریپشن برای بهینهسازی سئو، میتوانید به نکات زیر توجه کنید:
متا دیسکریپشن در کدهای اچ تی ام ال (HTML) سایت قرار میگیرد و در بخش head صفحه قرار دارد. برای نمونه، به کد زیر توجه کنید:
<head>
<title>عنوان صفحه</title>
<meta name=”description” content=”توضیحات صفحه” />
</head>
در کد بالا، بخش متا دیسکریپشن با استفاده از تگ meta و با استفاده از ویژگی name و content تعریف شده است. این بخش شامل توضیحاتی است که به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای صفحه را درک کنند و به کاربران خود نمایش دهند.
بنابراین، با اضافه کردن توضیحات دقیق و جامع در متا دیسکریپشن، می توان بهبود سئو صفحه را بهبود بخشید و کاربران را به صورت بهتری جذب کرد. به عنوان مثال، اگر موضوع شما درباره فروش کفش است، متا دیسکریپشن مناسب باید شامل توضیحاتی باشد که محتوای صفحه را به صورت دقیق و جامع بیان کند، به عنوان مثال: “فروش آنلاین کفش با بهترین قیمت و کیفیت در فروشگاه اینترنتی ما”.
اسنیپت نیز باید به اندازه کافی کوتاه و مفید باشد و حداکثر ۲۳۰-۲۵۰ کاراکتر باشد. باید به کاربران اطلاعات کافی در مورد محتوای صفحه ارائه داده شود و در عین حال جذاب و جالب باشد تا بهبود درصد کلیکهای در نتایج جستجو را ایجاد کند.
به طور کلی، متا دیسکریپشن و اسنیپت هر دو برای بهبود سئو (SEO) و جذب توجه کاربران به صفحه بسیار مهم هستند. ترکیبی از متا دیسکریپشن کوتاه و شیرین با اسنیپتی جذاب و کامل میتواند بهبود در نتایج جستجو و ترافیک وبسایت شما را ایجاد کند.
متا دیسکریپشن؛ برای بهینه سازی موتور جستوجو، نیازمند رعایت یک سری نکات و تریک های مهم در سئو (SEO) برای بهبود رتبه و دسترسی آسان کاربران به خلاصه ی محتوای صفحه می باشد. توضیحات متا یا متادیسکریپشن یکی از این نکات مهم و کارآمد در بحث سئو می باشد، پس به رعایت این نکات باید توجه ویژه ای داشت.
در واقع، متا دیسکریپشن به عنوان یکی از مولفههای مهم سئو، به بهبود رتبه وبسایت شما در نتایج جستجوی گوگل کمک میکند. با رعایت مواردی که در نوشتن متا دیسکریپشن ذکر شد، میتوانید مطمئن باشید که توضیحات داده شده در متا دیسکریپشن، بهترین انتخاب برای جلب توجه کاربران و افزایش ترافیک سایت شماست ، پس با توجه به توضحیات این مقاله باید در انتخاب کلمات کلیدی در نوشتن متا دیسکریپشن دقت کنید.
بهبود نمایش در نتایج جستجو: متا توضیحات به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای صفحه را بهتر درک کنند و در نتایج جستجو، توضیحاتی که شامل کلیدواژه های مرتبط با جستجو هستند، نمایش داده می شوند. این باعث افزایش ترافیک سایت و همچنین بهبود CTR (نسبت کلیک به نمایش) می شود.
ارائه اطلاعات بهتر برای کاربران: متا توضیحات به کاربران درک بهتری از محتوای صفحه را می دهد. اگر توضیحات متا دقیق و کامل باشد، کاربران قادر خواهند بود محتوای صفحه را قبل از باز کردن آن درک کنند.
ارتقای سئو: استفاده از کلیدواژه های مرتبط با محتوای صفحه در متا توضیحات، به موتورهای جستجو کمک می کند تا محتوای صفحه را درک بهتری داشته باشند و باعث ارتقای رتبه سایت در نتایج جستجو می شود.
هنگامی که گوگل متا دیسکریپشن را برای صفحات وب سایتها خوانده و نمایش میدهد، ممکن است در برخی موارد آن را بازنویسی کند. این اتفاق ممکن است به دلیل چندین علت رخ دهد، از جمله:
عدم تطابق متا دیسکریپشن با کوئری جستجو: اگر متا دیسکریپشن به درستی به کوئری جستجوی کاربران تطابق نداشته باشد، گوگل ممکن است به صورت خودکار آن را بازنویسی کند.
از بین رفتن متن در متا دیسکریپشن: اگر متا دیسکریپشن دارای محتوای کافی نباشد یا متن آن به نظر گوگل به درستی مفهوم رسانی نکند، ممکن است گوگل به صورت خودکار متن جدیدی را جایگزین کند.
متن توضیحات راهنمای وبمستر: گوگل برای بهبود نمایش نتایج جستجو، به صورت مستقیم از متن توضیحات در وبمستر استفاده میکند و در برخی موارد ممکن است متا دیسکریپشن را بازنویسی کند تا با محتوای وبسایت بهتری تطبیق پیدا کند.
Google همیشه روی راههایی کار میکند که بتواند تجربه جستجوی کاربرانش را بهبود ببخشد.
ازی این رو گوگل دائماً با ایده هایی آزمایش می کند تا نتایجی را که ما می بینیم را بهبود ببخشد. یکی از روشهایی که گوگل انجام می دهد عملا آزمایشهایی است که بر اساس آنها ارزیابی ها را صورت می هد و آن چیزی نیست جز دریافت بازخورد از اشخاص حقیقی که آنها را ارزیابیکنندگان کیفیت (Quality Raters guideline یا QRG) جستجو دریافت می کند. ارزیاب های کیفیت گوگل در سرتاسر جهان گسترده شده اند و با استفاده از دستورالعمل های گسترده و متریک های تعریف شده گوگل، بسیار آموزش دیده و کار کشته هستند. بازخورد آنها در یک موضوع مشخص به گوگل کمک میکند تا بهتر بفهمد که کدام تغییرات، کیفیت جستجو را برای کاربران مفیدتر میکند.
ارزیاب ها همچنین به گوگل در دسته بندی اطلاعات مهم برای بهبود سیستم هایش کمک می کنند. برای مثال، ممکن است گوگل از آنها بخواهد تا برایش تشرح کنند که یک صفحه به چه زبانی نوشته شده است یا چه چیزی در یک صفحه مهم است.
گوگل از پاسخهای ارزیابها برای ارزیابی تغییرات استفاده میکند، اما به این نکته توجه کنید که گوگل بارها عنوان کرده که Quality Raters ها مستقیماً بر نحوه رتبهبندی نتایج جستجوی تأثیر نمیگذارند.
گوگل اعلام کرده خیر ، اما با توجه به نکات داخل فایل PDF این موضوع به تعداد زیادی قابل مشاهده هست ، بخش Know intent و… می تواند برای اموزش سئو بسیار خوب باشد.
فایل Quality raters guideline با تعداد صفحات 175 عدد با محوریت موضوع های زیر می باشد:
موضوعات بالا فقط بخشی از موضوعات این کتاب PDF می باشد.
نحوه دانلود کتاب Quality raters guideline به این شکل می باشد ، لینک دانلود :
محتوای اصلی یا MC یکی اصطلاح هایی است که تعداد زیادی تکرار شده در سند QRG و گوگل برای شفاف سازی متن و استفاده از کلمات در متن این اصطلاح را به کار برده.
اصطلاح QP باعث می شود که نمره بندی و کیفیت و کیمیت محتوا را بهتر درک کنیم.
سند Quality rater guideline ، یکی از سند های مهم در زمینه Intent و مفهوم نیاز کاربر با توجه به سرچ و جستجو کاربر یا همان Query می باشد ، خواندن این سند باعث دید بهتر در شناختن نیاز کاربر و
نمره بندی محتوا می باشد.
اصولا لینک ها، داری ویژگی های(Rel) متفاوتی هستند که هر کدام برای مکان و زمان متفاوتی مناسب هستند و شما باید از هر کدام بر اساس نیاز خود استفاده کنید. بنابراین قبل از هر اقدامی لازم است انواع لینک ها را بشناسیم و هدف از استفاده از هر یک را به درستی درک کنیم.
صفحات و مشخصات هر لینک در تگ لینک مشخص می شود. از جمله این ویژگی ها می توان به صفت rel اشاره کرد. این مشخصه که به معنای رابطه است، نوع ارتباط بین 2 سایت را نشان می دهد.
طبق نظر و اعلام گوگل 14 نوع ویژگی rel برای لینک ها وجود دارد یعنی 14 نوع بک لینک در دنیای وب داریم که 4 نوع آن را باید در دریافت بک لینک در نظر گرفت. بعدا در مورد انواع rel ها به طور کامل بحث میکنیم…
به لینک هایی که rel در تگ خود برای دنبال کردن دارند یا اصلاً تگ rel ندارند، پیوندهای فالو یا follow link می گویند،اگر نمیدانید بک لینک چیست حتما مطلب اموزشی ” بک لینک چیست ” را بررسی کنید.
لینک روبرو نمونه ای از پیوند فالو است: مثلا کلمه ” گلدلینک ” ، کد و تگ HTML آن به شرح زیر خواهد بود:
<a href=”https://goldlink.ir” > گلدلینک</a>
البته نحوه نگارش این لینک می تواند به صورت زیر هم باشد:
<a href=” https://goldlink.ir ” rel=”dofollow”> گلدلینک </a>
نکته : ممکن است در وردپرس با رل نوپر یا “rel=noopener” آشنایی بصری پیدا کرده باشید. افزودن rel=”noopener” در وردپرس مانع استفاده جدید برگه از این ویژگی JavaScript می شود. به طور مشابه، ویژگی rel = “noreferrer” از انتقال اطلاعات ارجاع دهنده به برگه جدید جلوگیری می کند.
بی شک بیشترین تأثیر بر سئوی سایت مربوط به این پیوندها است. زیرا زمانی که سایتی لینک ردیابی شونده یا فالو به سایت دیگری ایجاد می کند به این معنی است که سایت مبدأ سایت مقصد را کاملا معتبر و مفید می داند و مستقیماً به کاربران و موتورهای جستجو معرفی و ارائه می دهد. بنابراین گوگل بیشتر از بقیه به این نوع لینک ها اهمیت می دهد و همه آنها را به دقت رصد می کند.
ایجاد لینک های فالو علاوه بر تاثیرگذاری در سئو و امتیاز سایت مقصد، در سئو سایت مبدا نیز موثر است.
قابلیت nofollow در سال 2005 با هدف جلوگیری از لینک های اسپم (لینک های ناخواسته و بی ارزش) ایجاد شد و هدف آن این است که اگر یک سایت معتبر به سایتی نامعتبر لینک داد، موتور جستجو متوجه آن شود و منبع سایت را به مقصد اعتبار دهد. نه اختصاص دادن، در واقع هدف از این کار مبارزه با اسپم بود!
در قسمت بالا اشاره کردیم که لینک ردیابی یا فالو (follow link) هم روی سایت مبدا و هم سایت مقصد تاثیر می گذارد. اما لینک بدون فالو تاثیری بر سایت مبدا و سازنده لینک ندارد و تاثیر آن در سایت مقصد کمتر از لینک فالو است.
از نظر ظاهری این لینک ها کاملا شبیه به لینک های فالو هستند اما در واقع ما در تگ آن ها rel را nofollow تعریف کرده ایم.
به مثال زیر توجه کنید:
<a href=”https://goldlink.ir/p/buy-backlink/” rel=”nofollow”> خرید بک لینک</a>
در این صورت این پیام را برای موتورهای جستجو ارسال می کنیم: «منظورمان این است که ما این لینک را از نظر اعتبار، صحت و صحت تضمین نمی کنیم و فقط به آن اشاره کرده ایم، بنابراین به آن توجه نکنید، زیرا ممکن است اسپم و اسپم باشد. کیفیت پایین، یا اصلاً مرتبط با محتوای این صفحه نیست!”
تا چند سال پیش گوگل به این لینک ها اهمیت نمی داد و حتی اعتراف می کرد که این لینک ها را کراول نمی کند یا نمی خزند! اما در سال های اخیر دیده شده است که بک لینک های نوفالو نیز در سئو سایت موثر هستند که البته این تاثیر کم است.
UGC مخفف عبارت User Generated Content و مخفف User Generated Content است.
این ویژگی همانطور که از نامش پیداست به زمانی اختصاص دارد که کاربر به سایت شما متصل می شود. این لینکی است که کاربر، شخص دیگری غیر از شما، در نظرات، محتوای انجمن و کامنت و غیره ایجاد می کند.
گوگل با ایجاد و معرفی این قابلیت اعلام کرد که نقاط مختلفی را به لینک های مختلف اختصاص می دهد و هر لینک جایگاه خاص خود را خواهد داشت. از زاویه ای دیگر، با این ویژگی خاص، گوگل متوجه می شود که کاربران چگونه در سایت شما نظر می دهند.
مثال زیر نمونه ای از تگ HTML برای پیوند UGC است:
<a href=”https://goldlink.ir/p/buy-advertorial/” rel=”ugc”> خرید رپورتاژ آگهی</a>
این ویژگی راه حل ویژه گوگل برای کسانی است که قصد تبلیغ و افزایش بازدید دارند! گوگل عموماً دید خوبی نسبت به لینک های خریداری شده ندارد و از آنجایی که سایت ها به راحتی می توانند با خرید لینک های ردیابی ترافیک خوبی به دست آورند و در سئو رشد کنند، گوگل تصمیم گرفت تا ویژگی حمایت شده را به عنوان یک ویژگی رسمی تبلیغ کند. روشی برابر فرصت برای رشد سایت؛
عنوان شده که لینک های اسپانسر شده تاثیر خاصی بر سئو ندارند و هدف از ایجاد آن ها فقط جذب بازدید کننده است. اگر هنگام تبلیغات و ارسال تبلیغات از این ویژگی برای پیوند خود استفاده نکنید، ممکن است توسط گوگل جریمه شوید.
مثال زیر نمونه از نحوه استقرار تگ مربوط به لینکهای تبلیغاتی یا sponsored را در ساختار مشاهده میکنید:
<a href=”https://goldlink.ir/seo/” rel=”sponsored”> سئو </a>
نتیجه گیری
حال که با کاربرد های این رل ها آشنا شدید پیشنهاد میکنیم تا در به هنگام خرید بک لینک و خرید رپورتاژ آگهی ، حتما این موارد را نیز برای تنوع و طبیعی تر بودن لینک سازی خود انجام دهید.
گلدلینک، به عنوان اولین و بزرگترین شبکه PBN موضوعی در ایران، مفتخر است میزبان شما در 3000 دامنه ir باشد.
ارائه خدمات لینکسازی و پکیج سرویس های پرقدرت، امن، سمنتیک؛
دفتر مرکزی:
تهران، نرسیده به میدان ولیعصر، کوچه ولدی، پلاک 33، طبقه 2
همین الان صفحه اینستاگرام رو فالو کن و کد تخفیف بگیر......! رد کردن